Smart industry

Smart industry

Smart Industry draait om de integratie van nieuwe geavanceerde technologieën en ICT. Daardoor kunnen processen flexibeler, efficiënter en effectiever worden georganiseerd en bovendien kan ook een sterke kwaliteitsverbetering worden gerealiseerd.

Zo kunnen aan de hand van sensoren diverse indicatoren van processen worden gemonitord, waarbij de verkregen data aan de hand van nieuwe communicatietechnieken; zoals LoRa(WAN) kan worden verzonden naar de (eind)gebruiker.

Het verbinden van producten, machines en mensen maakt dat een continue datastroom kan worden gerealiseerd, waardoor een (eind)gebruiker beter in staat wordt gesteld om niet alleen dit proces te monitoren, maar hier ook op te kunnen sturen.

Tevens maken de ontwikkelingen van Smart Industry het mogelijk om in toenemende mate ‘customized products & solutions’ te produceren. Met Industrial Internet of Things worden bedrijven in staat gesteld beter in te spelen op de behoeften van de klant!

Door een uitgebreide kennis en expertise van sensortechnologieën en hardware te integreren met nieuwe communicatienetwerken is Teneo IoT bij uitstek dé partner voor “Industrial Internet of Things”.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Bent je benieuwd wat Teneo hierin voor jouw uitdagingen kan bieden? Neem dan contact met ons op!