Industry Tiny

Toepassing


Als het 'kleine broertje' van de Teneo Industry beschikt de Industry Tiny over twee inputs en outputs.

De Teneo Industry is beschikbaar in een drietal varianten: één variant voor digitale signalen, één variant voor analoge signalen (0-10V) en tot slot één variant met RS485. 
Als klant is het mogelijk om die inputs en outputs zelf te configureren, bijvoorbeeld twee inputs, twee outputs of één input en één output. 

Hierdoor wordt het mogelijk om met de Industry Tiny uiteenlopende bestaande machines en apparaten slim en 'connected' te maken, doordat de I/O's op afstand kunnen worden aangestuurd en uitgelezen door middel van LoRaWAN
Dit maakt de Industry Tiny geschikt voor diverse toepassingsgebieden, zoals onder meer de utiliteit (Smart Building) en industrie

Verder beschikt de Industry Tiny over een back-up voeding, waarmee een 'power loss' kan worden gedetecteerd en een gebruiker hierover wordt geïnformeerd zodat deze zo snel mogelijk actie kan ondernemen. 


LoRaWAN: Class A & Class C


Omdat bij verschillende toepassingen een snellere reactietijd gewenst is van de Industry Tiny zal de Industry Tiny ook verkrijgbaar zijn met LoRaWAN Class C.
Daarnaast is het tevens mogelijk om de Tiny aan te schaffen met de standaard LoRaWAN Class A. 


Marktlancering


Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van de Industry Tiny, wij verwachten dat de Tiny beschikbaar is vanaf het tweede kwartaal van 2021.

Wilt u echter nu al meer weten of de Tiny een mogelijke oplossing voor u is, of meer informatie aanvragen?
Neem dan contact met ons op of meldt u hieronder aan om een mail te ontvangen wanneer de Tiny beschikbaar is.